DS Gruppen

Stærk i stål og beton

DS gruppen er en industrikoncern med over 45 års erfaring. Forretningsområderne inden for DS koncernen omfatter udvikling, produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri. Alle koncernens selskaber fungerer som selvstændige virksomheder, der er markedsledende på hver sit område.

DS Gruppen består af moderselskabet DS Gruppen A/S, 4 ordreproducerende datterselskaber i Danmark samt salgsselskaber i Tyskland og Norge.

Datterselskaberne er DS Stålkonstruktion A/S, DS Elcobyg A/S, DS Flexhal og DS Stålprofil A/S. Salgsselskaberne DS Stahl GmbH og DS Nor varetager en stor del af DS Gruppens salgsaktiviteter i Tyskland og Norge overfor såvel landbrug og entreprenører som en række byggemarkedskæder.

Find ”Datterselskaber” her.

 

 

DS Gruppen kort fortalt

DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri. Hoved­sædet ligger i Hobro, og alle koncernens selskaber fungerer som selvstændige virksomheder, der er markedsledende inden for hvert sit forretningsområde.